overblikket med GPS tracking af dine biler, maskiner og udstyr.

OptiUnit er dit digitale flådestyringssystem, som hurtigt og nemt giver dig et komplet overblik over din flåde.

Entreprenører

Vi kan hjælpe med at optimere din flådes ydeevne til gavn for både bundlinje og miljøet

Håndværkere

Med GPS tracking fra os er det slut med at lede efter værktøj, maskiner og dokumentation

Transport

Vi kan hjælpe med at optimere din flådes ydeevne til gavn for både bundlinje og miljøet

Forsikringsgodkendt GPS

Vi er godkendt af Forsikring & Pension og samarbejder med alle forsikringsselskaber

Værktøjsovervågning

Med vores beacons har du altid styr på hvor dit værktøj og materiel er

Book et personligt opkald

Er du klar til en uforpligtende snak? Book et møde med en af vores eksperter

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Tak for din bestilling

Vi sender dine enheder afsted hurtigst muligt

Kontakt os

Har du spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe dig på hverdage mellem kl. 7-16.

Vores priser

Vores priser er enkle og uden overraskelser - Ingen skjulte gebyrer eller bindinger

Blog

Læs om vores nyeste funktioner, seneste nyheder, og få råd, tips og tricks

Cookiepolitik

Her kan du læse om de cookies vi bruger, og hvad vi bruger dem til

Bestilling

Udfyld bestillingsformularen, så sender vi dine enheder afsted til dig

MUNCK GRUPPEN
NORDJYSKLIFT
Tilbage

Den 29. oktober 2021 bliver Ricky Kenbjerg, ejer af Byens Rens, ringet op af en af sine chauffører. Et opkald, der til en start virkede som et ganske almindeligt rutineopkald. Chaufføren ville høre, hvilken bil han skulle benytte sig af til dagens kørsel af rens. Men da Ricky forklarer, hvilken varevogn han skal køre i, og hvor den står, er varevognen ikke til at finde. Efter at have kigget på sit sporingssystem fra OptiUnit går det hurtigt op for Ricky, at der har været indbrud og reservenøglerne samt en af varevognene er blevet stjålet. OptiUnit giver med det samme et overblik over, hvor bilen befinder sig, og det viser sig, at tyven har parkeret den ved et boligkvarter kun 800 meter fra hovedkvarteret. Chaufføren kører direkte derover og bekræfter, at varevognen fra Byens Rens står parkeret præcist, hvor Ricky kunne aflæse i App’en.

”Om oplevelsen sagde politiet:

Vi har aldrig set noget, der var så godt”.

Ricky kigger på historikken for bilen på OptiUnits app og kan se, at bilen har kørt rundt hele natten samt den præcise rute. Politiet bliver hurtigt kontaktet, og de kan ved hjælp af data fra app’en se, hvor tyven præcis havde kørt, samt hvor lang tid han havde kørt og holdt stille. Med et smut forbi Hotel Fredericia, havde tyven pakket varevognen med møbler, lamper og andet inventar og kørt ud i natten. Men dataene fra OptiUnit afslørede, hvor tyven havde holdt pauser på vejen fra Hotel Fredericia. Politiet kunne på den måde hurtigt finde frem til, hvor tyvekosterne befandt sig og Hotel Fredericia kunne derved hurtigt få sit inventar tilbage.

”Det kunne ikke have ladet sig gøre, hvis ikke vi havde OptiUnit. Det var utroligt nemt at eksportere dataene, som politiet kunne bruge til hurtigt at finde frem til, hvor tyven præcis havde kørt og parkeret. Sagen blev derved meget overskuelig og detaljeret, da politiet kunne bruge de eksakte data. De var meget imponeret over, at de kunne lave rapport på det lige med det samme. Politiet sagde om hele oplevelsen, at de aldrig havde set noget, der var så godt”, forklarer Ricky Kenbjerg.

Et tracking system med mange fordele

Ricky har tidligere prøvet en række forskellige muligheder inden for GPS-overvågning af sin flåde, men ingen har fungeret optimalt ifølge ham. Ricky beskriver seks kriterier, som gør et tracking system succesfuldt for ham: Installation af enheden skal være nemt og hurtigt, gode vilkår for effektivisering, selve App’en, pris, en god support, og korttypen samt opdatering skal være ajour, så man får det eksakte overblik over sin flåde.

Alle disse kriterier lever OptiUnit op til, og efter en prøveperiode blev OptiUnit en vigtig del af Byens Rens.

Siden da har Ricky oprettet flere funktioner til OptiUnit’s system såsom GeoFence, hvorpå han får en sms-alarm en anden gang, hvis uheldet skulle være ude. På den måde kan han hurtigere slå alarm og evt. få fat i tyven, som desværre i dette tilfælde stak af med alle reservenøglerne til hovedkontoret. Udover en glimrende tyverisikring har Ricky gennem OptiUnit fået større overblik over sin flåde, ruteoptimering, bedre dokumentation samt bedre og mere præcis kommunikation til sine chauffører og kunder, hvilket er med til at skabe en langt større effektivitet og tryghed for sin virksomhed.

Simon Christiansen

Indholdsforfatter

8. februar 2022

  • Tyveri