overblikket med GPS tracking af dine biler, maskiner og udstyr.

OptiUnit er dit digitale flådestyringssystem, som hurtigt og nemt giver dig et komplet overblik over din flåde.

Entreprenører

Vi kan hjælpe med at optimere din flådes ydeevne til gavn for både bundlinje og miljøet

Håndværkere

Med GPS tracking fra os er det slut med at lede efter værktøj, maskiner og dokumentation

Transport

Vi kan hjælpe med at optimere din flådes ydeevne til gavn for både bundlinje og miljøet

Forsikringsgodkendt GPS

Vi er godkendt af Forsikring & Pension og samarbejder med alle forsikringsselskaber

Værktøjsovervågning

Med vores beacons har du altid styr på hvor dit værktøj og materiel er

Book et personligt opkald

Er du klar til en uforpligtende snak? Book et møde med en af vores eksperter

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Tak for din bestilling

Vi sender dine enheder afsted hurtigst muligt

Kontakt os

Har du spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe dig på hverdage mellem kl. 7-16.

Vores priser

Vores priser er enkle og uden overraskelser - Ingen skjulte gebyrer eller bindinger

Blog

Læs om vores nyeste funktioner, seneste nyheder, og få råd, tips og tricks

Cookiepolitik

Her kan du læse om de cookies vi bruger, og hvad vi bruger dem til

Bestilling

Udfyld bestillingsformularen, så sender vi dine enheder afsted til dig

MUNCK GRUPPEN
NORDJYSKLIFT
Gravemaskine 1

Entreprenører

Overvejer du at komme i gang med GPS tracking, men er i tvivl om, hvilken løsning, der er den rigtige for din virksomhed? Mangler du præcis overblik og sporing af dine maskiner? Eller ønsker du generelt en kørebog app, hvor du har alt din kørselsdata samlet på én platform?

Du får specialiseret viden og vejledning i den optimale løsning for netop dig og din flåde. Uanset hvilken løsning du har behov for, får du markedets mest værdiskabende flådestyringsplatform til dine maskiner.

Entreprenør 1
Entreprenør 2

Få mere tid til dine kerneopgaver og skab større værdi

Som entreprenør kan det være tids- og ressourcekrævende at holde styr på hele sin flåde af udstyr, køretøjer, maskiner, medarbejdere m.m. Ved hjælp af vores flådestyringssystem opnår du et større overblik, hvor data gennem GPS tracking giver dig præcise rapporteringer. På den måde får du mere tid til dine kerneopgaver, opnår store besparelser på dine maskiner og skaber mere værdi for din virksomhed og på byggepladsen.

De mest værdiskabende data er motortimer, tomgangstimer og brændstofforbrug. Men andre data, som motortemperatur, belastning og tankindhold er i stigende grad også efterspurgt.

På alle slags entreprenørmaskiner monterer vi gps trackere, som er tilegnet hver enkelt maskine. Ved hjælp af vores software får du et hurtigt, nemt og opdateret overblik over dine maskiners brugsdata, forsvundne maskiner, køretøjer eller værktøj og meget mere.

Det betyder, at du med vores flådestyringssystem altid ved, hvor dine enheder befinder sig og altid har styr på din dokumentation.

Kørebog

Din digitale kørebog

Din digitale kørebog fra OptiUnit giver dig løbende rapporter om, hvor dine enheder befinder sig, hvor langt de har kørt, holdt stille osv. Du er herved altid ajour med de nyeste data og du har altid dine dokumenter i orden.

Haandvaerker 1

Begræns CO2-udledning ved fokus på brændstof- og omkostningsbesparelser

Det er blevet mere aktuelt at følge med i sin flådes CO2 udledning. OptiUnit sørger for, at det er nemt for dig at indsamle og dokumentere jeres samlede CO2 udledning. Ved hjælp af OptiUnits system får du dokumentation og indblik i dit brændstofforbrug, motorbelastning og meget mere. Udover at spare på CO2 udledningen opnår du også store omkostningsbesparelser ved at optimere på dit brændstofforbrug og kørselsplanlægningen.

Historik

Få et hurtigt og nemt indblik i jeres daglige ruter, stop, brændstofforbrug og meget mere. OptiUnit hjælper dig med at holde styr på dokumentation af din flåde ved hjælp af GPS-data.

Alarmer

Ønsker du et alarmsystem på dine maskiner og køretøjer? Med OptiUnit får du en alarm, hvis en enhed bliver flyttet, frakoblet, startet eller lignende.

Rapporter

Få din helt egen kørebog app, hvor du kan downloade informationer om din flådes kørsel heriblandt timerapporter, antal kørte kilometer, stop på ruten eller lignende.

CO2-aftryk

Dokumenter jeres samlede CO2 udledning. Ved hjælp af vores flådestyringssystem får du rapporteringer og indblik i dit brændstofforbrug, driftsøkonomi, motorbelastning og meget mere.

Geofence

Med vores Geofence system får du en tyverisikring og overvågning over din flåde, der giver dig besked ved hjælp af en alarm, hvis din enhed flyttes ud af et forudbestemt område.

Vedligeholdelse

Kør aldrig uplanlagt over service! Få en påmindelse når det er tid til service af din flåde. Med OptiUnit får du en besked, når det er tid til service af din enhed.

Vi har her listet vores anbefalinger til entreprenører branchen

Opti-22

Opti-22

550 DKK engangsbetaling. 15 DKK /pr. md.

engangsbetaling, ekskl. moms og abonnement. pr. md. pr. enhed ekskl. moms og abonnement.
car
truck-trailer
bus
boat
scissor-lift
excavator

Lille, smart GPS-tracker med Bluetooth-forbindelse og integreret backup-batteri samt interne High Gain GNSS- og GSM-antenner. Enhed er udstyret med 4G som blandt andet giver en bedre batteritid på backup-batteriet. Denne model er kompakt, pålidelig og kan programmeres på samme måde som en Opti-20, hvor den registrer ”Motor startet” ud fra spændingen, eller den kan kobles direkte til tændings- og motorsignal.

Book et personligt opkald Vis specifikationer
Opti-26

Opti-26

800 DKK engangsbetaling. 20 DKK /pr. md.

engangsbetaling, ekskl. moms og abonnement. pr. md. pr. enhed ekskl. moms og abonnement.
car
truck-trailer
bus
boat
scissor-lift
excavator

Kompakt vandtæt GPS-tracker med Bluetooth-forbindelse og integreret backup-batteri samt interne GNSS- og LTE-antenner. Enhed er designet til at fungere i barske forhold, så du ikke behøver at bekymre dig om, vand, mudder eller støvede omgivelser.

Book et personligt opkald Vis specifikationer
Opti-16

Opti-16

900 DKK engangsbetaling. 25 DKK /pr. md.

engangsbetaling, ekskl. moms og abonnement. pr. md. pr. enhed ekskl. moms og abonnement.
car
car-trailer
boat
scissor-lift
excavator

Kompakt og ultra robust batteridrevet GPS-tracker med op til 10 års batterilevetid. Enheden er drevet af 3 x AAA batterier, der nemt kan udskiftes. Når enheden ikke bevæger sig går den automatisk i dvaletilstand for at spare på batteriet.

Book et personligt opkald Vis specifikationer
Opti-B1

Opti-B1

150 DKK engangsbetaling. null DKK /pr. md.

engangsbetaling, ekskl. moms og abonnement. pr. md. pr. enhed ekskl. moms og abonnement.
drill

Lille robust og vandtæt Bluetooth enhed med langt batteri levetid. Enhedens signal bliver automatisk opfanget og sendt ind i vores platform af vores GPS-enheder, når de er inden for rækkevidde.

Book et personligt opkald Vis specifikationer